10.4 C
Zvornik
5/Dec/2023

Kineska IT kompanija gradi neboder u Zvorniku od 40 spratova

Kako saznajemo iz pouzdanih izvora, jedna od najvećih kineskih IT kompanija "Ejpril Fuls Co." planira da izgradi impresivni neboder od čak 40 spratova u samom centru Zvornika.

Ovaj događaj će, bez sumnje, unijeti velike promjene u našoj lokalnoj ekonomiji i obezbjediti posao za stotine naših sugrađana.

Prema našim informacijama, “Ejpril Fuls Co.” namjerava da u velikom neboderu u centru grada uspostavi svoj regionalni centar, gdje će se baviti razvojem i istraživanjem najnovijih tehnologija. Investicija se procjenjuje na nekoliko desetina miliona evra, a projekat je već privukao pažnju brojnih stranih investitora.

Gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović, u ekskluzivnom intervjuu za naš portal, izjavio je da je izuzetno ponosan na ovaj poduhvat i vjeruje da će Zvornik postati regionalni centar za IT industriju. Očekuje se da će, pored direktnog zapošljavanja, ovaj projekat imati pozitivan uticaj na lokalne firme koje će pružati usluge novoj kompaniji.

Plate će se kretati i do nevjerovatnih 5000 KM.

Međutim, prije nego što se prepustite oduševljenju, moramo da naglasimo jedan veoma važan detalj. Provjerite datum objave ovog članka. Da, danas je 1. April!
Nažalost, ova priča je samo šala, namjenjena da vas zabavimo u duhu prvog aprila.

Nadamo se da smo uspjeli da vas nasmijemo i da ćete nastaviti da pratite naš portal. Srećan 1. April!

Zvornik
broken clouds
10.4 ° C
10.4 °
10.4 °
69 %
0.8kmh
84 %
Tue
10 °
Wed
4 °
Thu
3 °
Fri
4 °
Sat
2 °

Najčitanije vijesti

spot_img