-7.6 C
Zvornik
4/Dec/2023

Za 24h četiri vozača uhapšena zbog alkohola; Jedan izazvao udes sa više povrijeđenih

Na regionalnom putu Srebrenica – Bratunac, u mjestu Dugo Polje, juče (23. jul) oko 23:30h dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je više lica zadobilo povrede.

U ovoj nezgodi učestvovala su tri vozila, automobil “Peugeot” kojim je upravljalo lice M.C. iz Srebrenice, vozilo marke “Škoda” kojim je upravljalo lice O.P. iz Milića i vozilo marke “Renault” kojim je upravljalo lice V.C. iz Bratunca sa kojim je u vozilo bilo lice N.T. i tri maloljetna lica.

Lica V.C., N.T. i maloljetna lica koja su se nalazila u vozilu marke “Renault” su zadobila povrede i ista su upićena u JZU Dom zdravlja Bratunac, a potom u JZU Bolnica Zvornik. Dežurni doktor se nije izjasnio o stepenu povreda.

Kod vozača “Škode” O.P. testiranjem je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u količini od 1,88 g/kg.

Policijski službenici u Vlasenici su 23.07. u 17:32h, lišili slobode lice M.I. iz Milića zbog vožnje pod dejstvom alkohola u organizmu u količini od 2,05 g/kg.

Istog dana su policija u Vlasenici je u 20:46h, lišili slobode lice R.P. iz Sokoca zbog vožnje pod dejstvom alkohola u organizmu u količini od 1,76 g/kg.

U opštini Osmaci policija je juče oko 22:10h, lišili slobode lice M.N. iz Šekovića zbog vožnje pod dejstvom alkohola u organizmu u količini od 1,64 g/kg.

Policijska uprava Zvornik, apeluje vozačima da voze oprezno, da se prilikom vožnje pridržavaju saobraćajnih propisa, te da vožnju prilagode uslovima na putu.

Zvornik
clear sky
-7.6 ° C
-7.6 °
-7.6 °
76 %
1.1kmh
2 %
Mon
5 °
Tue
10 °
Wed
4 °
Thu
3 °
Fri
3 °

Najčitanije vijesti

spot_img