15.4 C
Zvornik
20/Apr/2024

Dr Dalibor Spasojević novi specijalista radiologije u JZU Bolnica Zvornik

“Još od ranog djetinjstva javila se želјa da bude lјekar, a ta želјa se održala tokom svih godina školovanja i naposlјetku je ispunjena odlaskom na studije medicine.”

“Želјa za radiologijom kao specijalizacijom razvila se još tokom studiranja kada je dosta vremena proveo na radiologiji, te kada se ukazala prilika konkurisao za navedenu specijalizaciju.”

“Radeći sa svojim sadašnjim mentorom prof. dr Aleksandrom Ivanovićem, zaposlenim u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije u Beogradu, zavolio je radiologiju i navodi da se nikada nije pokajao, jer je za njega radiologija jedna od najzanimlјivijih grana medicine koja zahtjeva konstantno učenje i usavršavanje znanja iz ove oblasti.”

“Dr Dalibor Spasojević trenutno je druga godina doktorskih studija Medicinskog fakulteta Univerziteta u Tuzli. U saradnji sa svojim mentorom prof. dr Aleksandrom Ivanovićem, koga naziva učitelјem radiologije, piše rad iz oblasti Hepatobilijarne radiologije”, rečeno je iz JZU Bolnica Zvornik.

Zvornik
overcast clouds
15.4 ° C
15.4 °
15.4 °
47 %
2.7kmh
100 %
Sat
13 °
Sun
9 °
Mon
14 °
Tue
17 °
Wed
16 °

Najčitanije vijesti

spot_img