-7.6 C
Zvornik
4/Dec/2023

Gradonačelnik Bojan Ivanović danas je otvorio novi vrtić “Vila” (FOTO)

Novi objekat se nalazi kod "Nešković" pumpe sa kapacitetom od 150 mjesta. Investicija vrijedna 2.000.000 KM podržana je od strane Gradske uprave i Vlade Republike Srpske.

“Danas puštamo u rad dječiji vrtić “VIla”. U ovom vrtiću će boraviti 150 mališana. Nažalost sa ovim vrtićem nećemo zatvoriti listu čekanja, i naša obaveza je da u narednom periodu proširimo kapacitete.”

“Zahvaljujemo se Vladi Republike Srpske koja je podržala ovaj projekat. Želim da naši najmlađi sugrađani provedu lijepe trenutke u ovom vrtiću”, rekao je gradonačelnik Bojan Ivanović.

“Zadovoljan samo što smo uspjeli da uz pomoć Gradske uprave i Vlade realizujemo ovako veliki projekat. Mogu slobodno da kažem da će ovaj objekat biti hram dječije sreće. Nadam se da ćemo u doglednom vremenu povećati kapacitete i zatvoriti listu čekanja u Zvorniku. Zahvaljujem se gospođi Željki Cvijanović i gospodinu Bojanu Ivanoviću koji su podržali ovaj projekat.”

“Objekat ima sedam radnih soba u kojima će boravti i jasličke i vrtićke grupe. U sklopu objekta je i bazen na kojem će raditi licencirane osobe. Takođe u sklopu objekta su i kuhinja, vešeraj i igraonica za djecu”, rekao je direktor JPVOU “Naša radost” Vukomir Stanković.

Ovo je zajednički projekat Vlade Republike Srpske koja je uložila 900.000 KM i Grada Zvornika koji je uložio u kupovinu objekta i opremanje vrtića 1.100.000 KM.

Mališanima će biti na raspolaganju i dvorište od 1300 m2.

Zvornik
clear sky
-7.6 ° C
-7.6 °
-7.6 °
76 %
1.1kmh
2 %
Mon
5 °
Tue
10 °
Wed
4 °
Thu
3 °
Fri
3 °

Najčitanije vijesti

spot_img