10.9 C
Zvornik
18/Apr/2024

“Ovakav događaj svima nama treba da služi kao opomena”; Gradonačelnik Ivanović dao izjavu povodom tragedije u beogradskoj školi

“U Beogradu, u OŠ “Vladislav Ribnikar” juče se dogodila nezapamćena tragedija, u kojoj je ubijeno osmoro učenika i radnik obezbjeđenja škole. Dječak je oduzeo život vršnjacima i omiljenom čuvaru.”

“Ovakav događaj svima nama treba da služi kao podsjetnik i opomena da se moramo zaustaviti na trenutak i obratiti pažnju jedni na druge, a posebno na našu djecu. Živimo u vremenu dominacije interneta, različitih mobilnih aplikacija i nerealno prikazanog života na društvenim mrežama. Djeca nam brzo odrastaju i breme svakodnevnice ih počinje pritiskati veoma rano. Mi kao društvo obavezni smo da pronađemo rješenje problema i način da sačuvamo svako dijete, pojedinca i društvo i da obezbijedimo sigurne uslove školovanja i života uopšte.”

“Koristim ovu priliku da izjavim najdublje izraze saučešća svim učenicima i nastavnicima Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” u Beogradu, roditeljima, rodbini i prijateljima, gradonačelniku Beograda, Predsedniku Republike Srbije, ali i svim građanima Srbije i regiona”, rekao je gradonačelnik Bojan Ivanović.

Zvornik
broken clouds
10.9 ° C
11.4 °
10.9 °
52 %
3.2kmh
84 %
Thu
11 °
Fri
12 °
Sat
14 °
Sun
6 °
Mon
7 °

Najčitanije vijesti

spot_img