-0.8 C
Zvornik
8/Dec/2023

Gradonačelnik primio organizatore turnira u basketu

Organizatori međunarodnog turnira u basketu "Zvornik 3X3" zahvalili su se gradonačelniku i Gradu Zvorniku za podršku koju ovaj turnir ima već 13 godina.

“Ove godine na turniru se takmičilo 12 ekipa u junioriskoj konkurenciji, a 11 u seniorskoj. Bili su to takmičari iz Slovenije, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine. U junioriskoj konkurenciji pobijedila je ekipa Anin Dvor iz Šekovića, a najbolji seniori bila je ekipa ekipa Hugo Hugo iz Slovenije. Mi opet koristimo priliku da se zahvalimo Gradu Zvorniku koji je prepoznao naš turnir kao važnu promotivnu manifestaciju. Ujedno, hvala svim sponzorima, OKK Drina Princip i njihovim volonterima, te OŠ Sveti Sava za tehničku podršku,” rekao je Veljo Tijanić, koordinator turnira.

“Ovo je jedna u nizu manifestacija koja na najljepši mogući način promoviše sport, mlade, druženje i sve one pozitivne vrijednosti, koje i mi kao grad baštinimo. Baš iz tog razloga drago nam je da su brojni dječaci i djevojčice iz Zvornika mogli uživati u kvalitenom basketu i da će nakon ovog turnira mnogi od njih poželiti da se oprobaju u ovom sportu,” rekao je gradonačenik Bojan Ivanović.

Zvornik
broken clouds
-0.8 ° C
-0.6 °
-0.8 °
91 %
1.4kmh
74 %
Fri
5 °
Sat
4 °
Sun
4 °
Mon
8 °
Tue
9 °

Najčitanije vijesti

spot_img