10.9 C
Zvornik
18/Apr/2024

Nenad Borovčanin: Zvornik centar ženskog boksa

Borovčanin: U razvoju bokserskog centra u Zvorniku nam pomažu i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Danas je u sali Bokserskog kluba Obilić održana konferencija za medije povodom promocije ženske bokserske reprezentacije Srbije.

“Nenad Borovčanin je predsjednik koji podržava naš klub kao i sve klubove u Srbiji i Republici Srpskoj. Meni je čast i zadovoljstvo što imamo priliku da ga danas ugostimo. Imamo veliku podršku bokserskog saveza Srbije.”

“Kada je riječ o meni kao selektoru svih selekcija ženske reprezentacije Srbije, jedna značajna stvar za naš grad je to što je bokserska baza ženske reprezentacije Srbije u našem gradu. Mislim da će to biti jedna velika stvar za naš grad, klub i Republiku Srpksu”, rekao je Mirko Ždralo.

“Rezultate koje je ovaj klub napravio i rezultati koje je napravio Mirko Ždralo kao trener prije svega sa Sarom Ćirković, kvalifikovali su njega kao selektora svih nacionalnih selekcija u ženskoj konkurenciji a Zvornik kao bazu ženskog Srpkog boksa.”

“Mi ćemo u budućnosti podržavati ovu bazu u materijalnom smislu a i u institucionalnom. Nadam se i vjerujem da ćemo iz ove sale krenuti uspješnim putem ka Olimpijskim igrama u Parizu, a vratiti se sa najsjajnijim odličjima. Velika stvar što će trener Pedro Granado Rancel živjeti u Zvorniku i pomagati Mirku u trenažnim procesima i doprineti još boljim rezultatima naših bokserki.”

Nenad Borovčanin u posjeti Zvorniku kao bazi ženskog boksa Republike Srbije

“Mi pregovaramo sa nekim kao nacionalna selekcija drugih država da ovde bude meč Srbija protiv nekih od zemalja. Biće to veliki sportski događaj, i ne sumnjam da će dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Grad Zvornik uvijek ima otvorena vrata za sportiste, naročito za boks” rekao je Nenad Borovčanin.

“Kad smo osnovali ovaj klub, cilj mene kao trenera i mojih boksera jeste medalja na Olimpijskim igrama. Sad smo blizu ostvarenju tog sna i svakim danom radimo na tome. Trener Pedro će biti još jedan stepenik više što se tiče kvaliteta rada. Što se tiče Pariza, Natalija Šadr se kvalifikovala na Evropkim igrama,” rekao je Mirko Ždralo.

Zvornik
broken clouds
10.9 ° C
11.4 °
10.9 °
52 %
3.2kmh
84 %
Thu
11 °
Fri
12 °
Sat
14 °
Sun
6 °
Mon
7 °

Najčitanije vijesti

spot_img