15.4 C
Zvornik
20/Apr/2024

Održana 7. Ulična trka povodom rođendana grada Zvornika (FOTO)

Povodom Dana grada Zvornika danas je u ulici Svetog Save održana Ulična trka na kojoj je učestvovalo oko 1.000 takmičara.

Organizator trke je Atletski klub Zvornik, a pokrovitelj Gradska uprava Zvornik.

“Prisustvo velikog broja naše djece i omladine danas i ovdje pokazuje da je Zvornik grad mladih, grad sporta i da je ispravno što svih ovih godina izdvajamo značajna sredstva za razvoj sporta, sportskih klubova i manifestacije poput današnje i to ćemo raditi i u narednom periodu. Neki od njih danas su dobili nagrade, ali svi su pobjednici”, rekao je gradonačelnik Bojan Ivanović.

“Zahvaljujem se gradonačelniku što pruža nesebičnu podršku u održavanju ovakve manifestacije koja je prepoznata kao značajna za sve. Pored toga što na ovaj način čestitamo svom gradu rođendan, ova manifestacija je jedinstvena, jer daje mogućnost da svako, bilo kojim sportom da se bavi, u njoj učestvuje”, rekla je Slavica Mandić iz Atletskog kluba Zvornik.

U zavisnosti od uzrasta trčalo se od 50 do 600 metara. Takmičili su se dječaci i djevojčice predškolci, iz svih razreda zvorničkih osnovnih škola i srednjoškolci, a među gostima su bili predstavnici atletskih klubova iz Bijeljine, Vlasenice i Krupnja.

Zvornik
overcast clouds
15.4 ° C
15.4 °
15.4 °
47 %
2.7kmh
100 %
Sat
13 °
Sun
9 °
Mon
14 °
Tue
17 °
Wed
16 °

Najčitanije vijesti

spot_img