15.4 C
Zvornik
20/Apr/2024

Održana konferencija povodom 22. manifestacije Zvorničko ljeto

Gradonačelnik je između ostalog naveo da je budžet manfestacije oko 150.000 KM i da će za vrijeme Zvorničkog ljeta biti obezbjeđen autobuski prevoz i besplatni parking.

“Zvorničko ljeto i ove godine ima bogat kultrno-umjetnički program. Zahvaljujem se zvorničkim privrednicima koji su izdvojili značajna sredstva za organizaciju Zvorničkog ljeta. Pozivam građane Zvornika i regije da posjete u narednih sedam dana ovu manifestaciju.”

“Gradski budžet za ovu manifestaciju okvirno iznosi 150.000 KM,” rekao je gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović.

“Turistička organizacija je i ove godine spremila niz sadržaja koji će obogatiti ovogodišnju manifestaciju. Ljetni bazar će se organizovati svakog dana za vrijeme manifestacije. Turistički info centar će tokom manifestacije raditi do 22:00h.”

“Kompletan program Zvorničkog ljeta obogaćuje turističku ponudu grada i očekujemo da će se u tom periodu tražiti krevet više u našem gradu, ” rekla je direktorka Turističke organizacije Ivana Đokić Milanović.

“Na pragu smo naše najznačajnije manifestacije Zvorničko ljeto. Po programskim sadržajima Zvorničko ljeto se može uvrstiti među najveće i najznačajnije festivale u regionu. Svi sadržaji su besplatni.”

“Pripremljeni su dodatni parking prostori ne samo u gradu nego i u Karakaju. Naši sugrađani će tokom tri velika koncerta moći parkirati kod “Binga” i bivšeg “Intereksa”.

“U gradu će biti otvoreno Sokolsko igralište i na gradskoj plaži će biti obezbjeđeno 100 parking mjesta. Iz Karakaja će biti obezbjeđen autobuski prevoz, a za vrijeme manifestacije uveće se neće naplaćivati parking.” rekla je šef Kabineta gradonačelnika Dragana Milošević.

Zvornik
overcast clouds
15.4 ° C
15.4 °
15.4 °
47 %
2.7kmh
100 %
Sat
13 °
Sun
9 °
Mon
14 °
Tue
17 °
Wed
16 °

Najčitanije vijesti

spot_img