35.4 C
Zvornik
14/Jul/2024

Održana sjednica Privrednog savjeta grada Zvornika

Danas se na XI sjednici Privrednog savjeta grada Zvornika između ostalog razmatralo o projekatu Parking servis i izvođenju praktične nastave u privredi.

Razgovaralo se o značaju anketiranja privrednog sektora, čija je svrha analiza stanja i identifikacija potreba privrede.

Poseban značaj je usmjeren na izvođenje praktične nastave u privredi, koja podrazumijeva bližu saradnju privrednika i srednjoškolskih centara.

Na današnjoj sjednici razmatrani su Akcioni plan za sprovođenje Strategije integrisanog razvoja grada Zvornik (2024-2026) i Izvještaj o izvršenju budžeta grada Zvornik.

Akcenat je stavljen na projekat Parking servis i proširenje parking prostora, koji je od značaja za građane Zvornika. Projekat “Prijatelj porodice” je predstavljen kao primjer uspješne saradnje lokalne uprave i privrede na rješavanju pitanja od opšteg društvenog značaja.

Privredni savjet grada Zvornik je savjetodavno tijelo koje daje mišljenja, preporuke i pokreće inicijative o pitanjima koja se odnose na stanje privrede, društvenih djelatnosti i mjerama za unaprijeđenje lokalnog ekonomskog razvoja.

Preuzeto: gradzvornik.org

Zvornik
clear sky
35.4 ° C
35.4 °
35.4 °
34 %
2.1kmh
0 %
Sun
37 °
Mon
34 °
Tue
39 °
Wed
36 °
Thu
37 °

Najčitanije vijesti

spot_img