15.4 C
Zvornik
20/Apr/2024

Održana svečana akademija povodom Dana grada (FOTO)

Priznanja su uručena Zori Vidović, dr Zoranu Komljenoviću, Dragi Vukoviću, Jovanki Zekić i Stanislavu Tomiću.

Grad Zvornik 21. maja obilježava 613 rođendan i Dan grada. Tim povodom danas je Gradska uprava organizovala svečanu akademiju u Domu omladine.

Povelja grada pripala je Zori Vidović, ministru finansija Republike Srpske, za djela od opšteg značaja za grad Zvornik.

Zlatna medalja “Stanko Nikolić” uručena je primarijusu doktoru Zoranu Komljenoviću, načelniku odjeljenja hirurgije u Bolnici Zvornik za doprinos u oblasti zdravstva.

Srebrne medalje “Stanko Nikolić” dobili su Češka razvojna agencija za doprinos infrastrukturnom razvoju grada i Drago Vuković za doprinos poboljšanju uslova obrazovanja u Zvorniku.

Bronzane medalje “Stanko Nikolić” uručene su višestrukim dobrovoljnim davaocima krvi Stanku Kostiću i Tihomiru Koloviću, te Nurifu Čiviću za doprinos razvoja humanitarnih organizacija.

Uručene su i zahvalnica Jovanki Zekić za doprinos u oblasti zdravstva i Stanislavu Tomiću za društveno koristan rad.

“Brojni projekti su realizovani, da bismo nastavili i dalje razvoj Zvornika i stvorili još bolje uslove za život i rad zvorničana, Gradska uprava će raditi na unapređenju svih društvenih segmenata. Zvornik iz dana u dan pokazuje da je sredina u kojoj vrijedi živjeti. Svim zvorničanima čestitam Dan grada”, rekao je Bojan Ivanović gradonačelnik Zvornika.,

Zvornik
overcast clouds
15.4 ° C
15.4 °
15.4 °
47 %
2.7kmh
100 %
Sat
13 °
Sun
9 °
Mon
14 °
Tue
17 °
Wed
16 °

Najčitanije vijesti

spot_img