10.4 C
Zvornik
22/Feb/2024

Organizovana humanitarna akcija “Šetnja iz bloka” u Zvorniku

Kako su naveli organizatori "Srbi za Srbe", Udruženje žena "Slatko ćoše" i GU Zvornik, na šetnji je bilo oko sto učesnika.

“Imali smo i goste iz Han Pijeska sa jednom od dvije najmlađe učesnice, uzrasta po 5 godina, Beograda, Bijeljine, Loznice kao i sugrađane iz Zvornika. Posebnu zahvalnost dugujemo najmlađim učesnicima, od kojih su bili najbrojni “Mladi izviđači”, te njihovom instruktoru Srđanu Ešpeku”.

“Uspješno smo prešli stazu dužine 8 kilometara koja je prilagođena za sve uzraste. To je bila ujedno i prilika da promovišemo staze okolo Grada Zvornika koje mogu koristiti svi ljubitelji prirode. Na kraju šetnje na obali Drine, startnoj poziciji, svim učesnicima je postavljeno posluženje za koje su se potrudile djevojke iz pomenute organizacije “Slatko ćoše”.

“Zahvalnost dugujemo i vlasniku kafe bara na gradskoj plaži “Sunset”, koji je poslužio svježe i rashlađeno voće. Mnogo je prijalo poslije šetnje na današnjoj vrućini. Hvala svim učesnicima, donatorima koji su priložili i uplatili sredstva na račun organizacije, kako bismo pomogli porodicu Mijić iz Malešića. Još jednom se pokazala velika humanost, prije svih, planinara i sugrađana kao i organizacija. Do sljedeće akcije, planinarski pozdrav VEDRO” – rekao je za Info Birač, Zoran Smiljanić iz PEU “Korak”.

Preuzeto:Infobirac.net

Zvornik
overcast clouds
10.4 ° C
10.4 °
10.4 °
46 %
5kmh
100 %
Fri
14 °
Sat
13 °
Sun
15 °
Mon
18 °
Tue
11 °

Najčitanije vijesti

spot_img