-0.8 C
Zvornik
8/Dec/2023

Otvoreno “Zvorničko ljeto” uz vatromet i koncert Sergeja Ćetkovića na gradskoj plaži

Gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović otvorio je 22. po redu manifestaciju "Zvorničko ljeto".

“Ovo je jedna prelijepa tradicionalna manifestacija koja se održava već 22 put. Traje sedam dana koji su popunjeni sa dobrim programom i ovu priliku koristim da Zvorničane i ljude iz regije pozovem da pogledaju sadržaje našeg Zvorničkog ljeta, da se druže, uvažavaju i uživaju i nadam se da se i sledeće godine vidimo na ovom istom mjestu u isto vrijeme” – rekao je Bojan Ivanović.

Gradonačelnik otvorio Zvorničko ljeto

Gradonačelnik se zahvalio sponzorima bez kojih, kako je istakao, ne bi bilo moguće organizovati Zvorničko ljeto na ovakvom nivou.

“Mi sledeće godine slavimo 25 godina, tako da će večeras Zvornik slušati dobru muziku, dobar repertoar i ono što uvijek nosimo sa sobom je kofer pun ljubavi. Želim da svi pjevamo zajedno i da pamtimo ovu noć pored rijeke Drine” – rekao je Sergej Ćetković.

Pored večernjih koncerata tokom sedam dana Zvorničkog ljeta biće organizovani i dnevni događaji kao što su “LJudi i mostovi”, turistička šetnja, “Zvornički kotlić”, bioskop na otvorenom, regata, Memorijalni šahovski turnir “Boro Vukajlović”, guslarsko veče, dok od prvog dana traje LJetnji bazar, te Paletina likovna kolonija.

Manifestacija “Zvorničko ljeto” nastavlja se u četvrtak od 21:00h još jednim koncertom pop grupe “Hari Mata Hari”.

Preuzeto:gradzvornik.org

Zvornik
broken clouds
-0.8 ° C
-0.6 °
-0.8 °
91 %
1.4kmh
74 %
Fri
5 °
Sat
4 °
Sun
4 °
Mon
8 °
Tue
9 °

Najčitanije vijesti

spot_img