15.4 C
Zvornik
20/Apr/2024

Projekat “Dijalog zajednice Zvornik” realizovaće se u Zvorniku

U utorak, (28. februar) u 12.00 časova, u Velikoj sali Skupštine Grada Zvornik biće održan „Dijalog zajednice Zvornik“. Projekat je dio programa „Jačanje povjerenja i kohezije u zajednicama u Bosni i Hercegovini“, koji finansira EU.

Fokus projekta je promovisanje pozitivnih inicijativa i aktivnosti u zajednicama. Projekat daje podršku ljudima koji ulažu napore u izgradnju povjerenja, društvene kohezije i održivog mira.

Projekat uključuje saradnju s lokalnim vlastima i predstavnicima civilnog društva, grantove za organizacije civilnog društva, medije i pojedince koji promovišu mir i povjerenje.

Zvornički projekat nosi naziv “Uz malo dobre volje, Zvornik može bolje: Zajedno radimo na jačanju povjerenja i kohezije u našoj zajednici”. Učešće u dijalogu je otvoreno, a svi zainteresovani mogu se registrovati na ovom linku.

“Kvalitet saradnje u lokalnoj zajednici ogleda se prije svega u svakodnevnom dijalogu između građana i predstavnika lokalnih vlasti i institucija. Grad Zvornik je poslednjih godina uspostavio dobre temelje i svakom novom aktivnošću dodatno unapređuje pomenutu saradnju.”

“Baš zbog toga nam je drago da smo partner na ovom projektu, da su drugi prepoznali naše zalaganje, te da ćemo kroz nove pozitivne inicijative nastaviti da gradimo povjerenje i zajedništvo u našem gradu” rekao je Bojan Ivanović, gradonačelnik Zvornika.

Tokom projekta biće razgovarano o zajedničkim prioritetima, problemima i izazovima u zajednici, te predstavljena rješenja, koja mogu biti provedena u lokalnim zajednicama s konačnim ciljem jačanja povjerenja i društvene kohezije.

Zvornik
overcast clouds
15.4 ° C
15.4 °
15.4 °
47 %
2.7kmh
100 %
Sat
13 °
Sun
9 °
Mon
14 °
Tue
17 °
Wed
16 °

Najčitanije vijesti

spot_img