-7.6 C
Zvornik
4/Dec/2023

Sportski pregled: Vasilije Vujičić osvojio bronzu; Rukometaši izgubili u gostima

Ovog vikenda klubovi TKD Zvornik, ODŽK Sokolovi, FK Drina, TKD Srpski Soko, RK Drina i OKK Drina Princip su učestvovali na različitim sportskim takmičenjima.

Vasilije Vujičić osvojio je bronzu na Evropskom seniorskom kupu. Vasilije se takmiči za Džudo klub Sokolovi iz Zvornika. Kup je organizovao Džudo savez Bosne i Hercegovine uz tehničku pomoć Džudo saveza Republike Srpske.

Za Taekwondo klub Zvornik Milan Sandić osvojio je zlatnu medalju, a Aleksa Pelemiš  srebrnu medalju na Asteriks kup E1. Milan se takmičio u juniorskoj konkurenciji, a Aleksa u kadetskoj.

Taekwondo Zvornik Asteriks

Na međunarodnom takmičenju u Mađarskoj članovi Taekwondo kluba Srpski Soko su ostvarili značajne rezultate. U sparingu Emilija Blagojević je osvojila zlato, a Ivana Jeftić i Iva Batić bronzu. Iva Batić je osvojila bronzu i u formama.
Sledećeg vikenda međunarodno takmičenje organizuje Taekwondo kluba Srpski Soko u Zvorniku. Učestvovaće 450 takmičara iz više od 15 zemalja Evrope.

Taekwondo Srpski Soko madjarska

Rukomenti klub Drina izgubio je od ekipe Sloga rezultatom 28:24. Rukometaši su trenutno sedmi na tabeli Prve lige Republike Srpske sa 23 osvojena boda.

Fudbaleri Drine su na protivničkom terenu izgubili od ekipe Kozara rezultatom 0:1. FK Drina se nalazi na dvanaestom mjestu na tabeli Prve lige Republike Srpske sa osvojenih 37 bodova.

Kadeti OKK Drina Princip osvojili su četvrto mjesto na takmičenju koje je organizovao Košarkaški savez Republike Srpske za košarkaše do 16 godina.

Zvornik
clear sky
-7.6 ° C
-7.6 °
-7.6 °
76 %
1.1kmh
2 %
Mon
5 °
Tue
10 °
Wed
4 °
Thu
3 °
Fri
3 °

Najčitanije vijesti

spot_img