-7.6 C
Zvornik
4/Dec/2023

U JZU Bolnica Zvornik otvorena ambulanta grudne hirurgije

Prof. dr Vlado Cvijanović, specijalista grudne hirurgije Vojnomedicinske akademije u Beogradu i dr Nenad Ždrale, specijalista grudne hirurgije JZU Bolnica “Srbija” Istočno Sarajevo saradnici su JZU Bolnice Zvornik.

Dr Cvijanović i dr Ždrale, izuzetni stručnjaci polja grudne hirurgije u narednom period obavljaće ambulantne preglede, onkološke i hirurške konsultacije i intervencije pacijentima u JZU Bolnica Zvornik.

Preglede kod navedenih specijalista grudne hirurgije, uz adekvatnu uputnicu odabranog porodičnog ljekara Doma Zdravlja, potrebno je zakazati. Pacijenti se mogu zakazati svakim radnim danom u periodu 07:00-14:00h na broj telefona 066/854-252. Pregledi se obavljaju u Hirurškoj ambulanti bolnica Zvornik sa uputnicom grudnog hirurga i ostalom medicinskom dokumentacijom.

Prof. dr Vlado Cvijanović je nekadašnji načelnik Klinike za grudnu hirurgiju Vojnomedicinske akademije u Beogradu.

Dr Nenad Ždrale, specijalista grudne hirurgije, najveći dio specijalističkog staža, kao i edukacije iz iste, stekao je u Kliničkom centru Srbije i na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje. Učesnik značajnih edukacija iz oblasti grudne hirurgije.

 

 

Zvornik
clear sky
-7.6 ° C
-7.6 °
-7.6 °
76 %
1.1kmh
2 %
Mon
5 °
Tue
10 °
Wed
4 °
Thu
3 °
Fri
3 °

Najčitanije vijesti

spot_img