3.1 C
Zvornik
4/Dec/2023

Za 24h šest saobraćajnih nezgoda u Zvorniku

Policijski službenici stanice Vlasenica su 11.07. oko 16:00h uhapsili lice V.V. zbog vožnje pod dejstvom alkohola u organizmu u količini od 2,42 g/kg.

U mjestu Jošanica 11.07 oko 09:15h dogodila se saobraćajana nezgoda u kojoj je jedno lice lakše povrijeđeno. U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko vozilo marke “Audi Q5”, kojim je upravljalo lice M.M. iz Zavidovića. Lice je upućeno Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik gdje su mu konstatovane lake tjelesne povrede. Lice M.M. je prekršajno sankcionisano.

U mjestu Čelopek 11.07. oko 14:20h  dogodila se saobraćajana nezgoda u kojoj je jedno lice lakše povrijeđeno. U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali putničko vozilo marke “Citroen C5” kojim je upravljalo lice D.B. iz Zvornika i motocikl marke “Max” kojim je upravljalo lice M.T. iz Brčkog. Lice M.T. je upućeno Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik gdje su mu od konstatovane lake tjelesne povrede. Policijski službenici Zvornik će protiv lica D.B. podnijeti Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Policijska uprava Zvornik, apeluje vozačima da voze oprezno, da se prilikom vožnje pridržavaju saobraćajnih propisa, te da vožnju prilagode uslovima na putu.

Zvornik
clear sky
3.1 ° C
3.4 °
3.1 °
31 %
2.5kmh
5 %
Mon
6 °
Tue
11 °
Wed
4 °
Thu
3 °
Fri
5 °

Najčitanije vijesti

spot_img