35.4 C
Zvornik
14/Jul/2024

Zoran Stevanović i Gordan Pavlović preuzeli “Boksit” Milići; U upravi još Zvorničana

Dvojac iz "Alumine" preuzima kompanije u regiji Birač. Razlog - jačanje "Alumine"?

Zoran Stevanović novi je predsjednik Upravnog odbora, a Gordan Pavlović izvršni direktor “Boksita”.

Pored Stevanovića, novi članovi Upravnog odbora su i Dragana Dragojlović, Sandra Đurić, Zoran Obrenović i Gordan Vuković.

Stevanović kaže da je došlo do vlasničkog preuzimanja “Boksita” od strane “Pavgorda” i da kupovina upravljačkog paketa “Boksita” predstavlja jedan od strateških planova menadžmenta i vlasnika “Alumine” kad je u pitanju dugoročni razvoj i očuvanje fabrike.

“Koristim ovu priliku da se zahvalim gospodin Rajku Dukiću na dosadašnjoj saradnji, da mu poželim još mnogo uspjeha, a prije svega dobrog zdravlja i dug život.”

Stevanović Alumina Boksit Pavgord

“Očekujem da će novoimenovani direktor “Boksita”, gospodin Gordan Pavlović, sa svojim organizatorskim sposobnostima i svojom energijom koju posjeduje, podići i unaprijediti proizvodnju na jedan još ozbiljniji i viši nivo kad je u pitanju kopanje ruda boksita, te da ćemo obezbijediti kontinuirano i sigurnije snabdijevanje ovom strateškom sirovinom našu kompaniju,” rekao je Stevanović.

Podjsećamo da je u “Alumini” posle nove uprave došlo do reorganizacije poslovanja, otpuštanja ali i novih zaposlenja. Da li će politika poslovanja i u “Boksitu” biti ista, ostaje da vidimo.

Zvornik
clear sky
35.4 ° C
35.4 °
35.4 °
34 %
2.1kmh
0 %
Sun
37 °
Mon
34 °
Tue
39 °
Wed
36 °
Thu
37 °

Najčitanije vijesti

spot_img