35.4 C
Zvornik
14/Jul/2024

Zvorničko ljeto dobija atribut najbolje organizovanih manifestacija u Srpskoj (VIDEO)

Povodom manifestacije Zvorničko ljeto, gost Jutarnjeg programa RTRS jutros je bila Dragana Milošević, šef kabineta gradonačelnika Zvornika.

Povod za gostovanje je Zvorničko ljeto, a kako je to najavio voditelj Jutarnjeg programa, u pitanju je manifestacija koja je u nekoliko posljednih godina dobila atribut jedne od najbolje organzovanih kulturno-turističkih manifestacija u Srpskoj.

“Zvorničko ljeto, ili kako mi kažemo u Zvorniku ljeto koje traje, preraslo je u manifesaciju koja može da se stavi rame uz rame sa najprestižnijim festivalima u zemlji i regionu. Takođe, naša je sreća što se mi nalazimo na istočnoj kapiji, nalazimo se na rijeci Drini i zaista imamo jedan ogroman potencijal, ne samo turistički nego i prirodno.”

“Grad za vrijeme tranjanja manifestacije vrvi od turista, najviše iz inostranstva i mi kao i predhodnih godina očekujemo da će biti oko 100 hiljada posjetilaca. Ove godine smo radili i brendiranje manifestacije.”

“Svi koncerti i događaji u okviru Zvorničkog ljeta su besplatni. Pokrovitelj je grad Zvornik, jednim dijelom i vlada Repubilke Srpske, a tu su naši sponzori i u ime gradonačelnika Zvornika ja bih se svima njima zahvalila, jer bez njih Zvorničko ljeto ne bi imalo takav kvalitet”, rekla je Dragana Milošević.

Pogledajte kompletno gostovanje šefa kabineta gradonačelnika Zvornika, Dragane Milošević u prilogu.

Preuzeto: zvornikdanas.com

Zvornik
clear sky
35.4 ° C
35.4 °
35.4 °
34 %
2.1kmh
0 %
Sun
37 °
Mon
34 °
Tue
39 °
Wed
36 °
Thu
37 °

Najčitanije vijesti

spot_img