-7.6 C
Zvornik
4/Dec/2023

Dr Lazar Prodanović preuzeo dužnost načelnika opštine Bratunac

Danas je u kabinetu Načelnika opštine Bratunac izvršena primopredaja dužnosti između V.D. Načelnika opštine Branislava Trišića i novoizabranog Načelnika opštine Bratunac doktora Lazara Prodanovića.

‘”Ovom prilikom prvenstveno želim da se zahvalim svim saradnicima sa kojima sam u proteklom periodu zajednički radio na konsolidaciji stanja u opštinskoj upravi Bratunac. Želim da istaknem činjenicu da je mnogo toga dobrog urađeno u proteklih tri mjeseca u našoj opštini, počevši od značajnih infrastrukturnih projekata, stabilizacije opštinskih finansija, izmirenja značajnog obima dugovanja, kao i sređivanjem stanja u sportskim kolektivima od kojih su mnogi bili dovedeni na rub egzistencije.”

“Čast i zadovoljstvo mi je da danas vršim primopredaju dužnosti Načelnika opštine čovjeku za koga odgovorno tvrdim da je osoba sa najvećim ličnim, političkim i profesionalnim kredibilitetom na političkoj sceni opštine Bratunac.” rekao je Trišić .

”Prije svega želim još jednom da izrazim zahvalnost svim građanima opštine Bratunac koji su mi pružili povjerenje na proteklim izborima, ali i onima koji to nisu učinili, jer kao što sam rekao u predizbornoj kampanji, biću Načelnik svim građanima Bratunca bez obzira na njihovu političku ili bilo koju drugu pripadnost. Ispred mene je ogroman posao i velika odgovornost koju ću da polažem našim građanima, i uvjeravam Vas da će moj prvi zadatak biti da ineteresi građana i privrede budu prioritet svih prioriteta u mom daljem radu. Akcenat mog angažmana takođe biće usmjeren i na osjetljive kategorije koje su sastavni deo našeg društva, i u tom smislu planiramo da realizujemo jednu principijelnu i doslijednu socijalnu politiku naše opštine.” rekao je Prodanović.

Zvornik
clear sky
-7.6 ° C
-7.6 °
-7.6 °
76 %
1.1kmh
2 %
Mon
5 °
Tue
10 °
Wed
4 °
Thu
3 °
Fri
3 °

Najčitanije vijesti

spot_img