10.4 C
Zvornik
5/Dec/2023

Mališani iz „Naše radosti“ posjetili Gradsku upravu

U sklopu projekta Dječijeg vrtića „Naša radost“ pod nazivom „U duhu tradicije i običaja“ danas su mališani starije vrtićke grupe posjetili Gradsku upravu Zvornik gdje ih je primio zamjenik gradonačelnika Bojan Ivanović.

„Drago mi je da ste nas danas posjetili, a zahvalnost i direktoru i zaposlenima u našoj predškolskoj ustanovi na edukativnom projektu koji realizujete. Naša je želja da kroz ovakve i slične projekte čuvamo našu kulturu, običaje i tradiciju“ – rekao je zamjenik gradonačelnika Ivanović.

On je podsjetio da Grad Zvornik godinama izdvaja sredstva za stvaranje što boljih uslova za boravak djece. Takođe je najavio otvaranje još jednog vrtića za boravak oko 170 malih Zvorničana.

Nasa Radost Gradksa Uprava

“Tokom sedmice imali smo različite radionice koje su se ticale naših običaja, božićnih i vaskršnjih, srpskog jezika, znamenitosti i istorije grada. U okviru ovog projekat obišli Narodnu biblioteku i muzejsku zbirku, kao i Turističku organizaciju grada Zvornika.” rekla je psiholog u vrtiću Marijana Taborin.

U Gradskoj upravi mališanima je prezentovan grb Grada Zvornika, kao i svakodnevne aktivnosti koje obavljaju radnici ove ustanove. Djeca su pokazala interesovanje, pitali su i rado odgovarali na pitanja, pokazavši da su spremni za polazak u školu u septembru ove godine.

Zvornik
broken clouds
10.4 ° C
10.4 °
10.4 °
69 %
0.8kmh
84 %
Tue
10 °
Wed
4 °
Thu
3 °
Fri
4 °
Sat
2 °

Najčitanije vijesti

spot_img