12 C
Zvornik
5/Dec/2023

Održana sjednica Skupštine grada Zvornika; Izabran novi zamjenik gradonačelnika Miloš Tomić

U četvrtak, 16. marta, sa početkom u 10:00h u velikoj sali Gradske uprave održana 18. redovna sjednica Skupštine grada Zvornika, na kojoj je između ostalog izabran zamjenik gradonačelnika Zvornika.

Na prijedlog gradonačenika Bojana Ivanovića za njegovog zamjenika izabaran je Miloš Tomić. Tomić je zaposlen u Gradskoj upravi od 2007. godine u odjeljenu za privredu i društvenu dijelatnost. Od 2017. godine obavljao je funkciju načelnika Službe za javne nabavke.

Zamjenik gradonačelnika Zvornika Miloš Tomić

Sandra Erkić je izabrana za novu načelnicu Službe za javne nabavke. Prije ovog imenovanja obavljala je funckiju savjetnika načelnika ove službe.

Gradonačelnik je najavio da će Darko Stefanović biti novi gradski menadžer.

Na sjednici je izabrana nova načelnica Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Ljiljana Toholj. Zaposlena je od 2016. godine u Gradskoj upravi na mjestu samostalnog stručnog saradnika u Odjeljenju za privredu i društvenu djelatnosti.

Umjesto Aleksandra Krsmanovića i Siniše Mijatovića imenovani su novi odborinici Dejan Mišić i Radivoje Aćimović.

Izeđu ostalog donesene su odluke o raspodjeli budžetskih sredstava za finansiranje sportskih organizacija i o raspodjeli budžetskih sredstava za podsticaj poljoprvredne proizvodnje za 2023. godinu.

Zvornik
broken clouds
12 ° C
12.4 °
12 °
46 %
0.7kmh
64 %
Tue
12 °
Wed
4 °
Thu
3 °
Fri
4 °
Sat
2 °

Najčitanije vijesti

spot_img