12 C
Zvornik
5/Dec/2023

Skinute 4 zastave Republike Srpske u Šekovićima; SNSD proziva članove Ujedinjene Srpske

Opštinski odbor SNSD Šekovići saopštava da su sa prostorija ovog odbora skinute četiri zastave Republike Srpske i polomljeni jarboli.

U saopštenju se navodi da su napad, koji se dogodio u noći (12. februara, u 1.30 časova), snimile nadzorne kamere i dokumentovali policijski službenici.

Policijskoj stanici Šekovići u nedjelju, 12. februara, u 1.30 časova prijavljeno je da su u Šekovićima ispred Opštinskog odbora SNSD polomljena četiri plastična nosača na kojima su bile postavljene zastave Republike Srpske, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Pripadnici ove policijske stanice su izvršili uviđaj na licu mjesta i o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, koji je naložio da se preduzmu potrebne mjere radi pronalaska učinioca i dokumentovanja krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Opštinski odbor SNSD Šekovići je pozvao stranku Ujedinjena Srpska i načelnika opštine Šekovići da se izjasne o ovome i pokrenu proceduru smjene Dejana Vasilića sa mjesta predsjednika Skupštine opštine Šekovići.

Preuzeto: Zvornički.ba

Zvornik
broken clouds
12 ° C
12.4 °
12 °
46 %
0.7kmh
64 %
Tue
12 °
Wed
4 °
Thu
3 °
Fri
4 °
Sat
2 °

Najčitanije vijesti

spot_img